Het Temple Team

Eline Lucie de Groot

Founder en masseuse

Eline siert zich met een breed scala aan interesses en vaardigheden. Momenteel werkt ze als freelance fotografe, en lichaamswerker, heeft een Master in Sociale Psychologie en volgt op dit moment een opleiding in Orgaan Heling.

Ze meent dat het leven gaat over het bewust worden van het goddelijke in de materie : Liefde. Magie. Spirit. Het Mystieke dat we niet kunnen begrijpen met ons mind, en het gene dat ons leven vervuld. Mensen zijn hier namelijk ver van af komen te staan doordat we te veel vanuit ons brein de wereld benaderen.

In lichaamswerk helpt ze mensen om weer dichter in contact te komen met Spirit door blokkades op te lossen op Energetisch, emotioneel en fysiek niveau.  

"Magic is found in connection "

Francis Schwegman

Founder en masseuse

Francis studeerde Dramatherapie waarin ze haar creativiteit, expressie, dans, zelfontwikkeling en passie voor mensenwerk vond.

Die passie ontwikkelde zich verder in lichaamswerk. Getraind in verschillende stijlen (o.a. Thais, Hawaiaans lichaamswerk en shamanistiche invloeden) biedt ze sessies aan in Amsterdam e.o.

Als reizigster en avonturier in hart en nieren voelt ze een diepe interesse in oude culturen, rituelen en gebruiken. Mystieke wijsheden die ons helpen her-verbinden met het hogere en met de natuur, de aarde en onze eigen natuur. Ze gelooft dat de verbinding met het lichaam daar deel van uitmaakt: wij maken deel uit van de natuur. We ZIJN haar.

Via lichaamswerk helpt ze mensen weer de verbiding te leggen met het hogere, hier op aarde. In je lichaam. 

''Remembering who you are, through your body.' 

Martien Groeneveld

Muzikant 

Martiens wortels liggen in een klein dorp vlakbij Rotterdam. Toen hij jong was woonde hij altijd de lancering van nieuwe schepen bij. Het hele dorp kwam dan bijeen voor de doop van het ''pasgeboren'' schip. Het geluid van de brekende champagnefles, het hameren van de grote houten wiggen, het opspattende water, het enthousiaste publiek, de scheepshoornen, het maakte allemaal een diepe indruk op Martien. 

Hoogstwaarschijnlijk waren deze ervaringen het zaadje voor zijn idee voor visuele muziek. Theater voor klank en zicht! 

Martien houdt ervan om zelf instrumenten te ontwerpen, bouwen en bespelen, zoals de Giant Xylophone, de Sea Machine, de VW Beetle Harp en de Waterflute. 

Laura Clarina

Masseuse

Laura heeft een achtergrond in Sociaal werk en is getraind in holistische massage en Ayurvedische Marma massage. Ze geeft 1 op 1 sessies en faciliteert kleine groepen. 

Haar passies zijn lichaamswerk, muziek, natuur, en intimiteit in de breedste zin van het woord. Intimiteit met anderen, onszelf en het leven. Haar liefdestaal is aanraking. Haar handen zijn een verlengde van haar hart. Ze houdt ervan te ''spaceholden' voor mensen. Keer op keer ervaart ze hoeveel er kan ontstaan, in een ruimte die vanuit onvoorwaardelijke liefde wordt neergezet en gehouden. Zo ook in Mystic Temple. 

 

Music and touch can reach and open very deep places within us, I feel this as a golden combination for deep processes.

Bo Fliers

Masseuse

Bo masseerde van kleins af aan al intuïtief haar moeder en andere familieleden.

Haar handen worden op een natuurlijke wijze aangetrokken tot plekken die de aandacht nodig hebben. Ze werkt als doula, waarbij ze vrouwen begeleidt gedurende het bevallingsproces. In dit werk helpt ze deze vrouwen in contact te komen met hun instinctieve oer-vertrouwen, om diep te zakken in hun lichaam en in contact te komen hun innerlijk weten en de kracht va het lichaam. Intuïtie is de belangrijkste sleutel in haar werk. Ze combineert verschillende technieken, waarmee ze mensen een warm gevoel van thuiskomen geeft, omdat elk aspect van hen wordt (h)erkend en gezien, in zijn geheel.  

In Lak'ech - I am another you.

Nana Zoe Jovanovic

Muzikante

Nana kiest intuitief voor instrumenten, tonen en ritmes waarmee ze afstemt op haar luisteraars. De klanken die ze maakt verhogen de resonantie waardoor je als luisteraar tot in je diepste kern kan ontspannen en helen, zodat haar magische klankenspel doordringt in elke cel van het fysieke lichaam tot het innerlijke heldere licht van je zijn. 

Ze creëert klankervaringen door een breed scala van instrumenten te gebruiken zoals klankschalen, gong drum, sansula, oceaandrum, fluiten, shrutibox, sjamanendrum, xylofoon en klanken met haar pure en kristal heldere, engelachtige stem. 

Francesca Fralalai

Muzikante

Francesca Fralalai is een Neo-klassieke trobairitz, harpiste en singer-songwriter. Door de sprankelende klank van haar harp, de aardse tonen van haar drum, en de engelachtige en diepe klanken van haar stem, helpt ze je je innerlijke magie en de magie om ons heen te laten ontwaken en te laten doorschijnen.

Ze luistert naar de echo's van de groene heuvels en de donkere grotten, naar de stilte van de stenen en de liederen van de vogels, en kleurt haar muziek in met de kleuren van haar ziel.

Zingend in talen van bekende en onbekende werelden, creëert ze een universele taal die voor ons allen verstaanbaar is via ons hart. Haar neo-klassieke stijl verbindt onze moderne tijd met de oude werelden. Ze creëert originele klankspellen geinspireerd door dromerige keltische sferen, sensuele en vurige gypsy ritmes en midden-oosterse en mediterraanse culturen. 

Silvia Donzella

Silvia danste sinds klein af aan al rond en spendeerde tot haar twintigste elke dag aan het studeren en beoefenen van moderne dans en fysiek theater. 

Fysieke expressie is voor haar een manier om te verbinden met haar innerlijke zelf. Mede daarom is zij een toegewijde Iyengar Yoga beoefenaar. 

Ze is gefascineerd door de verbinding tussen lichaam en geest en de helende kwaliteiten van somatisch werk, wat maakte dat ze zich kwalificeerde bij Lokai Shiatsu School in Amsterdam tot Shiatsu therapeute.

Ze werkt tegenwoordig als Shiatsu Therapeute en studeert binnenkort af als Iyengar yoga lerares. 

''Vaak dragen we in ons lichaam het gewicht van het verleden mee, terwijl onze gedachten angsten over de toekomst hebben.  Door aanraking en beweging kunnen we onszelf (en anderen) steeds naar het huidige moment terugbrengen.'' 

Roberta Colombano

Masseuse

Roberta heeft verschillende therapeutische massagetechnieken als achtergrond en geeft massagesessies afgestemd op de persoon: Haar heldere intuïtie maakt dat ze echt naar het lichaam luistert en hierop afstemt in de sessie. Roberta specialiseert zich in buikmassages, waarmee  vastzittende emoties kunnen worden getransformeerd. 

Qi-gong, Conscious Dance en Life Alignment helpen Roberta om voortdurend in contact te blijven met zichzelf en de subtiele energieën van het lichaam.

Daarnaast is ze Personal Coach en ligt haar passie bij Bewuste Beweging, waarin ze ook groepen faciliteert. Belichaming staat hierbij centraal. 

Mystic Temple is Movement.
Movement of the musical notes,
Movement of our hands,
Movement of your bodies receiving healing energies of care&love, 
allowing higher vibration resonating in the space.

Eva Willemijn

Masseuse

Eva Willemijn is yoga-docente, masseuse en Lifestyle Coach en organiseert vrouwenretraites waarin ze vrouwen aanmoedigt zowel in kracht als zachtheid te komen. 

Ze is opgegroeid met massage en dans. Eva leeft en werkt vanuit een puurheid en diep spirituele bewustzijn, die zeer inspirerend, verzachtend en bekrachtigend is. Haar gevoeligheid gebruikt ze in haar werk op een prachtige manier en doet daarin precies wat nodig is, op dat moment.

Naast een achtergrond in Thaise, Zweedse, Ayurvedische massage en Reiki is haar gevoeligheid en intuïtie een belangrijke bron van waaruit zij je meeneemt op een magische reis door jouw lichaam. Een diep helend avontuur.

 

" A Magical journey through your amazing body supported by deepening music and incredible touch"