top of page

MassageCONCERT 1-day
silent Retreat

at AVANI 

Wat fijn dat je interesse hebt in het Massageconcert One-Day-Retreat en je erkenning geeft aan het medicijn van muziek, massage en heilige focus. En dit keer, op deze speciale lokatie bij Avani, ook de kracht van verbinding met de stilte en de natuur. Het zal echt een unieke stilte dag gaan worden op 4 januari, waar bij je een betekenisvolle stap zet naar binnen, in het Nieuwe Jaar. 

 

Massageconcert - Vuurceremonie & Geleide  Meditatie-  Forestbathing 

 

 

Een stilte dag waarbij je gedurende de dag door verschillende ervaringen wordt meegenomen op een reis:

 

Een Massageconcert (klik op de link om meer te lezen over onze Massageconcerten), waarbij je gemasseerd wordt terwijl muzikanten betoverende klanken maken. Een andere wereld waar je in stapt. Waar je je mag overgeven aan een sereniteit die je op zielsniveau herkent, waardoor je verzacht en ontspant. Stromend in een thuiskomend gevoel in jouw lichaam.  

 

Gedurende de 'Forest Bath' tijd,  kan je de natuur je lichaam binnen laten komen door je ogen, mond, neus, oren, handen en voeten. Het bos dat in de tijd van de winter de energie naar binnen heeft gericht. Die daardoor de stilte van het retreat weerspiegelt en tegelijkertijd laat zien hoeveel leven er nog aanwezig is in de tijd van stilte. Hoeveel kleurtonen de bomen hebben zonder bladeren, de melodieën van de vogels die in Nederland overwinteren, de geur van de aarde en de frisse wind die jou dieper laten ademen.

In de geleide meditatie zal je naar binnen gaan, contact maken met de stilte in jezelf. Contact maken met datgene wat je los wilt laten en zo uiteindelijk bewegen naar de ruimte in jezelf. Ook zal er een vuurceremonie plaatsvinden bij een groot kampvuur buitenaf. Waarbij je het oude mag eren, en je het element vuur vraagt om jou bij te staan om angst te transformeren in liefde. Stagnatie in beweging.

 

Tussen deze verschillende ervaringen door zal er een veganistische lunch worden geserveerd en een licht diner. 

Datum

4-januari 2023

09.30 - 18.30

Locatie

AVANI 't Hoog 3 in Helvoirt

Investering *

Early Bird t/m 16 November 223,-

Late Bird t/m 24 december 250,-

Inclusief

Uitgebreide Vegetarische Lunch

Licht dinner

* Aangezien deze bijzondere dag heel wat begeleiding verreist in de vorm van oa massagetherapeuten en muzikanten en voorbereiding, kunnen wij spijtig genoeg financieel gezien de dag pas door laten gaan als we minimaal 18 aanmeldingen hebben. Wij zullen dit 2 weken voorafgaand aan het evenement aan u laten weten. Mocht het niet doorgaan, krijgt u natuurlijk uw geld teruggestort op uw rekening.

Mystic_temple_Massageconcert
bottom of page