22 februari - Kapel Editie

 

 

Een 2 uur durende innerlijke reis door je lichaam en geest d.m.v. aanraking, live intuitive muziek, klanken en geleide meditatie.

Dit keer op een erg bijzondere plek; een prachtige Kapel in het centrum van Den Haag.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum: 22-02-2020

Locatie: Barthkapel Den Haag

Tijd: Ronde 1: 16.30 - 18.30 

          Ronde 2: 20.00 - 22.00

Tickets:

Enkel kaartje: 125 

5 euro korting voor 21 januari

Koop je kaartje hier

Wat kan je verwachten?

Een cirkel van acht massagetafels 
Vier intuitive en holistische masseurs die je meenemen op een reis door je lichaam
Twee muzikanten voor een intiem live concert voor alleen jou en de groep

Inloop 15 min vooraf
Thee en snack achteraf

 

Details volgen na de aanmelding

Over de Barthkapel

 

 

 

De Barthkapel is een groene, stille oase midden in het centrum van Den Haag. De kapel en aangrenzende tuin hoorden vroeger bij het oude klooster van de Liefdezusters van de Heilige Carolus Borromeus, een rooms-katholieke zustercongregatie uit Maastricht. Tegenwoordig is de Barthkapel in beheer van Stichting tot Behoud van Waardevol Erfgoed die de ruimte verhuurt voor concerten en andere culturele activiteiten. De ingang naar de kapel en de stadstuin ligt enigszins verstopt aan de Brouwersgracht. 

Geschiedenis 
In het begin van de 20e eeuw woonden en werkten de Liefdezusters, ook wel Zusters Onder de Bogen genoemd, in de panden aan de Prinsegracht 36 en 38. Voor hen werd rond 1906 aan de achterzijde van het nonnenklooster de Carolus Borromeus kapel gebouwd, zoals de in neogotische stijl opgetrokken kapel destijds heette. Na het vertrek van de zusters wilde de gemeente Den Haag de panden aan de Prinsegracht en de kapel slopen. Ook voor de kloostertuin werden plannen ontwikkeld voor nieuwbouw. Gelukkig is het niet zover gekomen. De Barthkapel wordt tegenwoordig gebruikt als spiritueel, cultureel en maatschappelijk centrum. 

Locatie  
De Barthkapel is gelegen op een binnenterrein achter het Emmaus gebouw aan de Prinsegracht. De kapel is bereikbaar via een smalle steeg aan de Brouwersgracht.